Hej, Jeg er Pernille

Jeg driver Glutenfrimagi universet. 
Jeg har haft cøliaki og levet
uden gluten siden 2009. I 2014 startede
jeg min blog Glutenfrimagi.dk. 
Derefter kom en glutenfri webshop og på denne
side finder du mine online kurser.

 

Siden jeg startede min blog i 2014 har ideerne til hvad Glutenfrimagi kunne udvikle sig til rumsteret og poppet rundt i mine tanker. 

Lige siden jeg begyndte at arbejde med Glutenfrimagi på fuldtid i 2021 har jeg drømt om at kunne tilbyde dig kurser i mine egne favoritopskrifter, lære endnu mere fra mig end sociale medier tillader og komme lidt tættere på dig som læser.

Det har krævet lidt mod sådan at springe ud fra teksten på skærmen. Men i 2023 afholdt jeg mit første kursus med glutenfri julebagværk med stor succes. Pladserne blev revet væk på 1,5 dag og jeg blev ærgerlig over alle jer som skrev til mig at i enten boede for langt væk eller var gået forgæves.

Derfor kom energien til at skabe et online univers til kurser og how to videoer. Det er den måde jeg kan sikre mig at alle jer som er interesseret i et kursus kan deltage. Her er der ingen plads begrænsninger eller en lokation langt fra din bopæl. 

Med onlinekurser har jeg muligheden for at gå i dybden med en masse viden om glutenfri bagning og madlavning og du har muligheden for at se det lige når det passer dig. Du kan endda se dem igen og igen, lige indtil du føler dig sikker i det du ønsker at øve dig på.

Glutenfrimagi

“Tusind tak for at gøre det hele lidt mere overskueligt da vores datter fik konstateret cøliaki i januar. Vi bruger dine opskrifter nærmest hver dag og især opskriften på mælkesnitter fik ros af vores datter.”

Følger på Instagram

Glutenfrimagi

“Denne opskrift på bløde yoghurtboller er en favorit herhjemme. Tak for opskrifter som er simple og bare virker hver gang.”

Kommentar på blog

Glutenfrimagi

“Jeg har før været lidt nervøs for at kaste mig ud i at eksperimentere med glutenfri opskrifter. Men nu føler jeg det er lidt nemmere at forstå hvilke meltyper jeg kan erstatte og bruge i de opskrifter jeg bruger for at skabe lidt variation”

Deltager på kursus

Vil du have mere inspiration fra mit Glutenfri univers? Så følg mig på Instagram..