GLUTENFRI ONLINE

BAGEKURSUS

BRØD & BOLLER

Synes du det er svært at bage glutenfri brød?

Føler du dig usikker i den glutenfri brødbagning?  

Har du nogensinde stået med bagværk som ikke hæver?

Bagt brød, der er så tørt at det er uspiseligt?

Vil du gerne have opskrifter og teknikker som sikre dig lækkert brød hver gang? 

Vil du gerne kende mere til de forskellige glutenfri meltyper, så du selv kan variere og eksperimentere med din brødbagning?

Synes du det er uoverskueligt at skulle bage efter opskrifter du ikke kender?

Sådan behøver det ikke at være - jeg hjælper dig hele vejen til succes med det glutenfrie brød!

Glutenfri bagning kan sagtens være både nemt, smagfuldt og sjovt. Med onlinekurset ‘Glutenfri Brødkursus: Nemme opskrifter og grundlæggende teknikker’ lærer du med step-by-step videoer gode basis brødopskrifter, som du kan bruge igen og igen. Du får også kendskaben til meltyper og teknikkerne til at kunne variere opskrifterne efter behov.

Deltag i kurset
MarbledDark

Det får du med deltagelse på 'Glutenfri brødkursus: Nemme opskrifter og grundlæggende teknikker' 

 

 5 kursusmoduler med 'how-to-videoer' der gennemgår opskrifterne 

 Du vil i alle videoer få viden om glutenfri bagning og ingredienser

E-bog med 20 opskrifter på glutenfri brød og boller (eksklusivt for kurset: Værdi 89 kr)

1 års fri adgang til kurset. Du kan se det lige så ofte du vil og lige når det passer dig

 Hjælp på de spørgsmål som opstår undervejs

Introduktionspris til kun 699 kr,- 

Vil du gerne være tryg i den glutenfri bagning?

Køb adgang nu
IMG_7272

LÆR AT BAGE GLUTENFRI MED ET ONLINE BRØDKURSUS

Er du træt af endeløse forsøg på at bage det perfekte glutenfri brød uden succes? Så er mit online kursus skabt til dig:

Skab Glutenfrit Brød, der smager godt

Slip for frustrationen og lær nøglen til at bage glutenfrit brød, der ikke bare opfylder, men overgår forventningerne. Lad mig hjælpe dig med at skabe smagfuldt brød, der står mål med det traditionelle bagværk du kender.

Gør lækkert glutenfri brød til en del af din hverdag

Ønsker du at nyde lækkert glutenfri brød uden at føle, at det er en uoverkommelig opgave? Dette kursus giver dig mulighed for at integrere glutenfri bagning i hverdagen, så du kan få brød, når lysten melder sig.

Forstå teknikkerne bag glutenfri bagning

Glem tvivlen og forstå præcist, hvorfor dine tidligere forsøg ikke har givet det ønskede resultat. Jeg deler undervejs på kurset viden og teknikker, der hjælper dig med at forstå glutenfri bagning og sikre, at dit brød altid er en succes.

Få succes hver gang

Du får opskrifterne som gør du lykkes hver gang. Med videoer som guider dig igennem hvert trin, hjælper med at overvinde udfordringer og sikrer, at din glutenfri bagning altid er en succesoplevelse.

Få plads på kurset

  Online kurset 'Glutenfri brødkursus: Nemme opskrifter og grundlæggende teknikker' indeholder

 

IMG_0174

Modul 1 - Introduktion til Glutenfri Brødbagning

- Principper og metoder i glutenfri bagning
- Gode glutenfri ingredienser
- Vigtige redskaber og udstyr til dit køkken
- Mine bedste tips til en succesfuld glutenfri bagning

Opskrift - Grundopskrift på simple glutenfri boller

Modul 2 - Teori og Bageteknik ala Glutenfri

- Forståelse af hævning og struktur i glutenfrit brød
- Hvordan du undgår almindelige fejl og udfordringer
- Gennemgang af temperaturer i din ovn og dit bagværk.

Opskrift - Glutenfri lyst brød med rosmarin og flagesalt

IMG_9914
IMG_9907

Modul 3 -Brødbagning med de rette ingredienser

- Gode råd og viden om nærende ingredienser
- Fuldkorn og fibre i glutenfri bagværk
- Balancering af smag og teksturer
- Hvordan du tilpasser opskrifter efter smag og præferencer

Opskrift - Glutenfri "Ro"Brød

Modul 4 -Minimalt Udstyr, Maksimal Smag

- Bagning uden avanceret udstyr
- Anvendelse af grundlæggende køkkenredskaber
- Tips til pladsbesparende og økonomisk bagning

Opskrift - Glutenfri Ciabattaboller

IMG_0045_VSCO
0CDD9144-E9CF-4BDB-B097-6D575944AE66

Modul 5 - Fejlfri Glutenfri Brød

- Opbevaring og holdbarhed af glutenfrit brød
- Afsluttende tips og nøglen til fortsat succes

Opskrift - Glutenfri rundstykker

Mine bedste opskrifter og teknikker

Hej, Jeg hedder Pernille og står bag Glutenfrimagi. Et univers som i dag består af en blog med over 250 gratis glutenfri opskrifter, en webshop med udelukkende glutenfri varer og sociale medier hvor jeg dagligt inspirerer og hjælper dig i en glutenfri hverdag.

Her ser du mit første glutenfri onlinekursus. Det omhandler glutenfri bagning af glutenfri brød. Noget, som har været efterspurgt rigtig længe.

Jeg vil glæde mig til at dele min viden og bedste opskrifter på glutenfri brød og boller med dig.

- Pernille fra Glutenfrimagi

Mig højkant

Giv mig adgang til kurset nu

Prisen stiger til 1199 kr d. 1 april

Køb nu til kun 699 kr.

Har du spørgsmål til kurset?

Skriv endelig til mig, så vil jeg hjælpe dig bedst muligt med din henvendelse

Kontakt