IMG_2234
white square

GLUTENFRI ONLINE

PIZZAKURSUS

Savner du en god glutenfri pizza?

Drømmer du om at mestre kunsten at bage den perfekte glutenfri pizza? Så er du kommet til det rette sted! Vores online pizzakursus er designet til både begyndere og erfarne bagere, der ønsker at lære de bedste teknikker og hemmeligheder bag den perfekte glutenfri pizza.

Hvad kan du forvente?

På dette online kursus vil du gennemgå fire spændende moduler, hvor du lærer alt fra grundlæggende teknikker til avancerede tricks:

1. Den Klassiske Pizza: Lær at lave en traditionel glutenfri pizza med den perfekte sprøde skorpe og rette smag. Jeg guider dig gennem valg af de rigtige ingredienser og teknikker til at opnå den rette konsistens.

2. Lækre Pizzasnegle: Jeg viser dig, hvordan du kan lave lækre og smagfulde pizzasnegle – perfekte til snacks eller madpakker.

3. Luftige Pizzasnurrer: Oplev hvordan du kan lave sjove og velsmagende pizzasnurrer, der imponerer både familie og venner. Du lærer hvordan du skal håndtere den lidt drilske glutenfrie dej, til en lækker og luftig pizzasnurre.

4. Ostepizza: Jeg viser dig, hvordan du fylder skorpen med lækre oste-overraskelser, som tager din pizza til det næste niveau. Få tips og tricks til at imponere med en saftig osteskorpe på din pizza.

Tilmeld dig mit glutenfri pizzakursus i dag, og bliv en mester i glutenfri pizzabagning. Du vil blive overrasket over hvor lækre hjemmelavede glutenfri pizzaer kan blive. De smager lige så godt som - måske endda bedre - end de traditionelle pizzaer.

IMG_2261
IMG_2261

Det får du med deltagelse på Glutenfri Online Pizzakursus

  • 4 kursusmoduler med 'how-to-videoer' der gennemgår opskrifterne
  • Viden om glutenfri pizzabagning og ingredienser
  • E-bog med 15 opskrifter på glutenfripizza (Værdi 89 kr)
  • 1 års fri adgang til kurset. Du kan se det lige så ofte du vil og lige når det passer dig

Du får det til en introduktionspris på bare 199 kr
(gælder til og med d. 31 maj fra d. 1 juni er prisen 299 kr)

GLUTENFRI ONLINE PIZZAKURSUS

FullSizeRender_VSCO
FullSizeRender_VSCO

Modul 1: Den Klassiske Glutenfri Pizza

I dette modul guider jeg dig gennem hver enkelt trin for at lave en perfekt glutenfri pizza. Du lærer, hvordan du blander den rette dej, får den optimale konsistens og bager en lækker sprød skorpe. Du får detaljerede video step-by-step og bliver ekspert i at lave din egen glutenfri pizza fra bunden.

Modul 2: Glutenfri Pizzasnurrer

I dette modul lærer du at lave lækre glutenfri pizzasnurrer, perfekte som snacks eller til madpakken. Jeg viser dig trin-for-trin, hvordan du laver den perfekte dej, vælger det rette fyld og snurrer dem til små, smagfulde snurrer. Opdag, hvor nemt og sjovt det er at lave dine egne pizzasnurrer.

FullSizeRender_VSCO
FullSizeRender_VSCO

Modul 3: Glutenfri Pizzasnegle

I dette modul lærer du at lave glutenfri pizzasnegle med en dej, der mætter. Jeg viser dig, hvordan du blander en nærende glutenfri dej, fylder den med lækre ingredienser og ruller den til perfekte snegle, klar til at blive bagt til luftige og saftige pizzasnegle. Du får en trinvis videoinstruktion så du kan skabe sunde og lækre pizzasnegle, der er perfekte til enhver lejlighed.

Bonus: Fyld i Skorpen

Du lærer den sjove teknik til at fylde din glutenfri pizzaskorpe med lækker ost. Jeg viser dig trin-for-trin, hvordan du tilføjer ostefyldet, og forsegler skorpen. Du får videoinstruktion så du kan skabe en oplevelse af saftig og smagfuld skorpe på din pizza. 

FullSizeRender_VSCO
bgr

Hvorfor vælge dette glutenfri pizzakursus?

  • Ekspertise og passion: Jeg er dedikerede og passionerede omkring glutenfri bagning. Opskrifterne som du får på dette kursus har jeg testet igennem flere år og forsøgt at perfektionere så de sikre dig et godt resultat - hver eneste gang.

  • Fleksibel læring: Lær i dit eget tempo med adgang til kursusmaterialerne, når det passer dig.

  • Detaljerede instruktioner: Få trin-for-trin vejledninger og videoer, der gør det nemt at følge med, uanset dit niveau.

  • Inspirerende opskrifter: Opdag nye opskrifter og teknikker, der gør glutenfri pizzabagning både sjovt og nemt.

Oplev Glæden Ved Hjemmelavet Glutenfri Pizza

"Aldrig har jeg fået så god en glutenfri pizza før!"

“ (1)

Endelig kan jeg nyde en pizza sammen med resten af familien. TAK for en god opskrift <3

Sara

Følger på Instagram

“ (1)

Min søn har før sin cøliaki elsket en glutenfri pizza. Han fik i sidste uge en pizza efter din opskrift og han sagde at han aldrig havde fået så god en pizza før, ikke en gang af dem med gluten. Jeg var en glad og lettet mor :) Tak for at kunne hjælpe min søn til at kunne nyde hans livret igen.

Susanne

Mor til søn på 14 med cøliaki

Bliv En Mester i Glutenfri Pizzabagning

FullSizeRender_VSCO

Har du spørgsmål til kurset?

Skriv endelig til mig, så vil jeg hjælpe dig bedst muligt med din henvendelse

Vilkår

Copyright © 2023

Powered by Simplero